Σ΄αγαπω γιατί είσαι ωραία-Σ΄αγαπώ γιατι είσαι εσύ! Σ΄αγαπώ γιατί είσαι νόμιμη-και όχι ηθική!

-->

Σεπτέμβριος 2004 - παράνομη μεταγραφή φοιτητή
Η
μεταγραφή του γιου του κ. Τσιτουρίδη, υπουργού Απασχόλησης τότε, που παραιτήθηκε για το σκάνδαλο αυτό
Ιανουάριος 2005 - βασικός μέτοχος
Η υπόθεση του βασικού μετόχου, με τις παρεμβάσεις και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ,
Μάιος 2005 - προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ
Ο στενός συνεργάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, κ. Χούπης εμπλέκεται στο σκάνδαλο των προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Ιούνιος 2005 - ΠακιστανοίΟι απαγωγές και ανακρίσεις των Πακιστανών είναι ένα από τα χτυπητά και καλά ενθυμούμενα σκάνδαλα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Και ο Πολύδωρας να λέει πως οι Πακιστανοί απάγονται μόνοι τους…
- προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠΣε συνέχεια των προηγούμενων προσλήψεων έρχονται και οι προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και για τη στελέχωση της Αγροφυλακής. (ψουξ: οι rangers του Πολύδωρα)Σεπτέμβριος 2005 - καρτέλ γάλατος - Κουμπάροι
Τις
συναλλαγές των επιχειρηματιών για τη μείωση των προστίμων τους εις βάρος των καταναλωτών
αφορά το καρτέλ του γάλατος .
Οκτώβριος 2005 - Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις
Την παραίτηση του Αδάμ Ρεγκούζα προκάλεσε η εμπλοκή του στο σκάνδαλο της
παροχής κρατικής διαφήμισης σε υπόδικο, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού καναλιού στη Θεσσαλονίκη.
Μαντούβαλος - παραδικαστικό κύκλωμα
αντιμετωπίζει τις κατηγορίες: ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απόπειρα εκβίασης και.......
Φεβρουάριος 2006 - ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ Vodafone
Το μεγαλύτερο, από την αρχή της διακυβέρνησης ως την περίοδο που έγιναν, (που να ξέραμε τι θα επακολουθήσει) σκάνδαλο ήταν αυτό των υποκλοπών κορυφαίων στελεχών της πολιτικής ζωής και όχι μόνο. Ευθύνες ; Καμιά. Παραιτήσεις; Καμιά. Μια “αυτοκτονία…” μόνο!
Ιούνιος 2006 - Ξυλοδαρμοί φοιτητών στα πλαίσια των μεγάλων καταλήψεων στα πανεπιστήμια
Η πρώτη συστηματοποιημένη επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στα εκπαιδευτικά έρχεται το καλοκαίρι του 2006, με προπαγάνδα και πολύ ξύλο από την πλευρά των ΜΑΤ κατά των φοιτητών και λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, που εναντιώνεται στο Νέο Νόμο Πλαίσιο.
Μαριέττα και Πολύδωρας στα τύμπανα του πολέμου και Ρουσόπουλος και λοιποί στα πόστα της προπαγάνδας.
Σεπτέμβριος 2006 - Υπόθεση Ζαρντινιέρα
Ο ξυλοδαρμός του Κύπριου φοιτητή μπροστά στο ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ευτυχώς σώθηκε ο νέος με αρκετά τραύματα.
Δεκέμβριος 2006 - Εξαγορά ΓΕΡΜΑΝΟΣ από COSMOTE
Η περίπτωση της εξαγοράς περιγράφεται ως “η διοίκηση της Cosmote ενήργησε δολίως και με σκοπιμότητα, προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και δη να ωφελήσει τον Πάνο Γερμανό”
Μάρτιος 2007 - Ομόλογα…
Ομόλογα… και το σημαντικότερο σκάνδαλο (πάλι μέχρι το επόμενο) έρχεται στην επικαιρότητα με
τα ταμεία να αδειάζουν για χάρη των χρηματιστηριακών συναλλαγών των άμεσα εμπλεκόμενων.
Ευθύνες; Καμία και πάλι !
(ψουξ:ο πρωθυπουργός ξηγιέται σπαθί
"θα τα πληρώσουμε εμείς! Τα ταμεία δεν θα χάσουν ούτε ευρώ"
ποιοι Εμείς;)
Απρίλιος 2007 - Τσιτουρίδης και πάλι !
Ο Τσιτουρίδης πρωταγωνιστεί ακόμα μια φορά με την εμπλοκή συνεργάτη του στο σκάνδαλο του ΠΑΣΟΚ με το Χρηματιστήριο.
Παραιτείται για άλλη μια φορά, ο τότε Υπουργός Απασχόλησης.
Ιούνιος 2007 - Πυρκαγιές στην Πάρνηθα
Ο προάγγελος των μεγάλων προεκλογικών πυρκαγιών έγινε στην Πάρνηθα. Στρέμματα έγιναν καπνός και οι εκτάσεις παραχωρήθηκαν στο Καζίνο όπως είχε συμφωνηθεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Αύγουστος 2007 - Φωτιές στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια

Οι πιο αμφιλεγόμενες και πιο πολύνεκρες πυρκαγιές που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, είναι αυτές που στιγμάτισαν την προεκλογική περίοδο του 2007 .

Σεπτέμβριος 2007 - ΕΚΛΟΓΕΣ
Δεκέμβριος 2007 - Μαγγίνα… πιάσε μια λεμονάδα

Πρόστιμα ύψους 160.000 ευρώ επέβαλε η Πολεοδομία Μαρκοπούλου στο Βασίλη Μαγγίνα για τη βίλα - “αναψυκτήριο” που έχτισε στο Κορωπί (αυτή στην οποία “φιλοξενούσε” και τους Ινδούς).
- Ζαχόπουλος - Σεξ, ψέμματα και DVD
Το πιο ροζ σκάνδαλο όλων των εποχών αποκαλύπτεται και στοιχειώνει τους πολίτες αυτής της χώρας για πάνω από 4 μήνες, καθημερινά. Παράνομοι διορισμοί, βιντεοταινίες, κομιστές, εκπομπές και λοιπά… έφεραν όλα τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα σε δεύτερη μοίρα.
Η μόνη που μπήκε φυλακή για όλα ήταν η Τσέκου. . .
Αθάνατο ελληνικό κράτος δικαιοσύνης.
Ιανουάριος 2008 - Κουκοδήμος - Θέμος
Ψάχναμε επί μήνες να βρούμε τον κομιστή του DVD και ξαφνικά έρχεται η εμπλοκή του Κουκοδήμου στην υπόθεση, ο οποίος και διαγράφηκε από την Κ.Ο. της ΝΔ αλλά επανήλθε μετά… λόγω δυσχεριών για να βγαίνει και το 152….
Απρίλιος 2008 - Αυθαίρετο Σουφλιά
Στο “μικροσκόπιο” τίθενται οι έως σήμερα ενέργειες των υπηρεσιών της Πολεοδομίας Μαρκόπουλου, όσον αφορά το θέμα της αυθαίρετης εξοχικής κατοικίας του υπουργου ΠΕΧΩΔΕ Γίωργου Σουφλιά.
Μάιος 2008 - Εξαγορά ΟΤΕ από DT
Στο στόχαστρο όλων η συμφωνία της κυβέρνησης και της DT, με την εμπλοκή του Βγενόπουλου, για το θέμα της εξαγοράς του ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ πουλήθηκε, ο Βγενόπουλος έγινε πιο μάγκας και οι Γερμανοί άρχισαν τις διαρθωτικές κινήσεις τους.
- Λιμάνια (ΟΛΠ) και Κινέζοι
Άλλες προσφορές ισχυρίζεται η εταιρία COSCO και άλλα επικαλείται ο μέχρι πρότινος υπουργός Ναυτιλίας, κ. Βουλγαράκης και τ
α ποσά διαφέρουν κατά 4 δις… ! Ψιλά δηλαδή… Τα συμπεράσματα δικά σας. Ο ΟΛΠ στους Κινέζους και η Ελλάδα ξεπουλιέται.
- ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENSΤα λόγια είναι περιττά… Μαύρα χρήματα και χρηματισμοί υπουργών, βουλευτών και κομμάτων δείχνει η μέχρι τώρα έρευνα που έκλεισε… προς όφελος των εμπλεκόμενων. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε το Μάιο αλλά είναι εν ενεργεία πολλά χρόνια τώρα η σχέση της SIEMENS με τις ελληνικές κυβερνήσεις.
Το πρώτο όνομα πολιτικού από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από αυτό του
Τσουκάτου από το ΠΑΣΟΚ, έρχεται να ταράξει και πάλι τα νέρα. Ο Κυριάκος, που πρόσφατα γιαουρτώθηκε σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, απλά έκανε κάποιες αγορές από τη SIEMENS για τηλεφωνικό κέντρο αξίας ….. πολλών χιλιάδων ευρώ. Απλά πήρε κάποιες οικιακές συσκευές από τη SIEMENS και ξέχασε να πάει να πληρώσει. Απλά διευκολύνθηκε για την αγορά κάποιου οικοπέδου… Σε σχέση με όσα έχει κάνει ο πατέρας του στην Ελλάδα πάντως αυτός δεν έκανε τίποτα. :)
(Ψουξ προς Κυριάκο: "γιατί είσαι έτσι εξαγριωμένος βρε πουλάκι μου -τι σου έχει πάει στραβά στην ζωή και βγάζεις τόσο θυμό; Κοίτα λίγο και τον χαβαλέ που βγάζει ο μικρός Βαρβιτσιώτης και αυτός κληρονόμος είναι αλλά δεν κάνει έτσι")
Ιούλιος 2008 - Λιάπης, Χριστοφοράκος και SIEMENS
Ταξίδια με τη SIEMENS και τα τζετ του Χριστοφοράκου και άλλες συναλλαγές με ΟΣΕ κλπ. ώστε να κλείσουν οι καλές δουλειές με τη SIEMENS και τα μεγάλα έργα του Δημοσίου.
- Αποπομπή Ζορμπά
«Δεν με ήθελαν ….με έφαγαν». Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Ζορμπάς πρόεδρος της Εθνικής Αρχής για την καταπολέμηση της απόκτησης εσόδων από εγκληματικές ενέργειες (αυτός είναι ο θεσμικός τίτλος του) αποχώρησε από το κτήριο που στεγάζεται το γραφείο του και μάλιστα από την πίσω πόρτα.
- Σκάνδαλο ΟΣΕ
H τιμή στην οποία αγόραζαν οι έμποροι τα παλαιά σίδερα (σκραπ) ήταν τότε πάνω από 200 ευρώ τον τόνο, ενώ η εταιρεία στην οποία έγινε η ανάθεση θα καταβάλει -σύμφωνα με τη σύμβαση- στην EΔEΣY μόλις 57 ευρώ ανά τόνο ζημιώνοντας τον OΣE 1.300.000 ευρώ!
Αύγουστος 2008 - Αναγνώριση των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών
Με την «προσπάθεια της ΝΔ να παρακάμψει το άρθρο 16 για τα Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών» συνέδεσε την καταγγελία του ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.
- Υπόθεση Παυλίδη - Χρηματισμός
Ούτε το Σύνταγμα ισχύει, όταν το μέγαρο Μαξίμου αποφασίσει τη συγκάλυψη ενός σκανδάλου και την «προστασία» ενός υπουργού, όπως ο Αρ. Παυλίδης. Η δικογραφία για την άρση της ασυλίας του πρώην υπουργού δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή το 2006, μετά τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου, ούτε τώρα έχει φτάσει στη Βουλή, δέκα μήνες μετά την ένορκη κατάθεση Μανούση, ότι πλήρωνε «προστασία» στον κ. Παυλίδη.
Σεπτέμβριος 2008 - ΜΟΝΗ Βατοπεδίου
(ψουξ: για τα παιδιά του Βουλγαράκη!)
Ο μοναχός Ευφραίμ σε επιχερηματικές δραστηριότητες με τις ευχές του Ρουσόπουλου !

Και όλα αυτά όταν ο Ρουσόπουλος ξεκίνησε από το μηδέν και μέσα σε λίγα μόνο χρόνια(ψουξ:
σπουδάζει και) πλουτίζει και πλουτίζει συνεχώς … Δεν συμπεριλάβαμε το σκάνδαλο με το Ρουσόπουλο και τη Μάρα στη χρονολογική σειρά που είδατε… γιατί τα περιλαμβάνει όλα… ! Υπουργός Προπαγάνδας γαρ… ! :)

Και ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Καραμανλής ας κοιμάται ήσυχος… Μην τον ξυπνάτε ! ! !


Το ποστ είναι συντομευμένη αναδημοσίευση. Το διάβασα στον dealsend.blogspot.com/- στο ποστ του οποίου (στα σχόλια ) αναφέρονται άλλα τόσα παρόμοια Πασοκικά κατορθώματα...
(για όποιον επιθυμεί να έχει σφαιρική-ιστορική- ενημέρωση).

Υγ. Ελλάς η χώρα της Ισοπαλίας !4 σχόλια:

squarelogic είπε...

Χρήσιμο βοήθημε για τους έχοντες βραχεία μνήμη.
Επ'αυτού και το πρώτο δικό μου ποστ της νεας σεζόν.
Καλό μας κουράγιο Ψουξ,ο χειμώνας προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολος.

DIONYSOS είπε...

Η εξουσία είναι η τέχνη του δεσμείν και λύειν, ΕΜΕΙΣ πόσο διατεθημένοι είμεθα να γίνουμε τα δουλικά τους

ΨουΞ είπε...

dionysos

Δεν Eίμαστε καθόλου διατεθημένοι, να παίζουμε μαζί τους, αλλά δυστυχώς δεν Eίμαστε πολλοί!

Η Κουρασμένη, Άτονη και Απογοητευμένη "πλειοψηφία" Χρεωμένη και Αδύναμη αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω της αλλά αδυνατεί να διεκδικήσει μια καινούρια πραγματικότητα.(και όταν λέω καινούρια εννοώ Ολοκαίνουρια!!)

Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς πως τα πράγματα γύρω του
"θα μπορούσαν να είναι και αλλιώς"
Προτιμά να σκέφτεται πως κάποια μέρα......"θα του κάτσει η καλή"

Ατυχώς το φαινόμενο είναι Διεθνές.


Εμείς όμως οφείλουμε να επιμείνουμε διεκδικώντας επίμονα μια άριστη διαλεκτική σχέση με τον Εαυτό μας.

Να είσαι καλά - Καλημέρα!

ΨουΞ είπε...

squarelogic


Συνήθως
δεν συγκρατώ ονόματα και λεπτομέρειες(διαφυλάττω κυψελίδες μνήμης) αφήνομαι στην αίσθηση που μου δημιουργεί η "πολιτική πραγματικότητα".
έτσι μόλις το είδα τυπωμένο,του αφαίρεσα "κάποια βάρη" και το κράτησα για "σκονάκι"!

υγ.ναι νομίζω πως θα είναι δύσκολο το επόμενο διάστημα.