ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ Ο ΤΡΙΤΟΣ! !(Ανηψιός και αυτός...)


ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ
ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ

ΠΑΙΖΟΥΝ:
-ΛΟΥΙ (ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ)
-ΛΑΙΔΗ (Η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΒΡΕΤΑΝΗ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ)
-ΑΔΑΜ (ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ)


ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ
(Άδεια σκηνή)

ΨΟΥΞ: Το 1848 στην τσαρική Ρωσία - μα και στην ευρύτερη περιοχή -η υποχρέωση αναγκαστικής εργασίας και η έλλειψη ελευθερίας ήταν τόσο μεγάλη, που δύσκολα την διέκρινες από την πραγματική δουλεία.
(Βγάζει μία εφημερίδα και διαβάζει). Πωλούνται τρεις αμαξάδες καλά εκπαιδευμένοι και πολύ εμφανίσιμοι, επίσης δύο κορίτσια 15 και 18 ετών εκπαιδευμένα σε διάφορες χειρωνακτικές εργασίες. Από το ίδιο σπίτι πωλούνται δύο κομμωτές, όπως επίσης πιάνα και εκκλησιαστικά όργανα.
(Αφήνει την εφημερίδα). Στις διπλανές απ' τη Ρωσία χώρες, τέσσερις οικογένειες είχαν στην ιδιοκτησία τους γη ίση με την έκταση της Γαλλίας. Τι άλλο να πω; Θεωρώ ότι δεν υπήρχαν πολιτικώς ανήσυχα κοινωνικά στρώματα για να συνδράμουν την επανάσταση.
Την ίδια χρονιά στην υπόλοιπη Ευρώπη, η τελευταία μεγάλη γενική επανάσταση δεν άφηνε καμιά κυβέρνηση στη θέση της. Έξι μήνες μετά, η ήττα των επαναστατών ήταν προβλέψιμη. Το ουσιαστικό της τέλος ήρθε το Δεκέμβριο του 1848, όταν ο Λουδοβίκος Ναπολέωνμε τη βοήθεια της πάμπλουτης βρετανής ερωμένης του, κάλυψε τις πολιτικές ανησυχίες των συμπατριωτών του, που περιστρέφονταν γύρω απ' το καθόλου απλοϊκό ερώτημα: «Ποια θα ήταν στο μέλλον η μορφή της ύπαρξης του κράτους;» θριαμβεύοντας στις εκλογές. Ο Λουδοβίκος Ναπολέων έμελλε να είναι έτσι ο πρώτος απ' τους νεώτερους αρχηγούς κρατών που κυβέρνησε, χωρίς να στηρίζεται αποκλειστικά στην δύναμη των όπλων, για πολλά χρόνια, κερδίζοντας όλες τις εκλογές και τα δημοψηφίσματα, που χρειάστηκε, πάντα με θριαμβευτικό τρόπο.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
(Κόκκινο φόντο - ο Λουί και η Λαίδη ξαναμμένοι - μια ανοικτή κασέλα με χρυσά νομίσματα ανάμεσα τους)ΛΟΥΙ: «Έχουμε τελειώσει με το μύθο της Επανάστασης. Τώρα θα πρέπει ν' αρχίσουμε την ιστορία και να βλέπουμε μονάχα ό,τι είναι πραγματικό και πραγματοποιήσιμο στην εφαρμογή».
Αυτό το 'πε ο θείος μου. Και μετά άρχισε να πολεμάει τους γείτονες. Τώρα όλοι αυτοί εκεί κάτω ζητούν γενική ψήφο. Πήραν περισσότερο χρόνο εκπαίδευσης, αλφαβητίστικαν και θέλουν συμμετοχή στις αποφάσεις. Καλά κάνουν. Εγώ θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλου αυτού του κόσμου. Κόσμου που επαναστάτησε γιατί, ενώ εκπαιδεύτηκε, δεν βρήκε θέσεις εργασίας ανάλογες με τις προσδοκίες του. Κάνει πολύ καλά και απαιτεί γενική ψήφο.

ΛΑΙΔΗ: Λουί (μην στεναχωριέσαι).

ΛΟΥΙ: Το Σεπτέμβριο θα πάμε στο Παρίσι και το Δεκέμβριο θα κερδίσω τις εκλογές στ' όνομα του. Θα βρω ιδέες, θα δείξω συνθήματα.
«Κάτω οι πλούσιοι!» Η γενική ψήφος δεν τους συμπαθεί. «Όχι άλλοι φόροι». Κανείς μας δεν θέλει άλλους φόρους. Κι όλος αυτός ο κόσμος τελικά - με το αζημίωτο! - θα ενδιαφερθεί για τη διατήρηση όλων όσων υπάρχουν. Θα κυβερνήσω. Βασίζομαι στη συνείδηση της δύναμης μου. Η πεποίθηση της υπεροχής μου βασίζεται στη συνείδηση της δύναμης μας. Μου διατηρείς το φρόνημα υψηλό! Μου κάνεις τις προβλέψεις ασφαλέστερες.

ΛΑΙΔΗ: Λουί! (λιγωμένα)

ΛΟΥΙ:(με ανεβασμένη αδρεναλίνη) Και μετά θα κυβερνήσουμε μαζί, με λιγότερα όπλα και περισσότερη δημαγωγία... και δημόσιες σχέσεις! Είναι πράγματα που μπορεί κανείς να καλλιεργήσει ευκολότερα όταν είναι στην κορυφή του κράτους παρά οπουδήποτε αλλού.

ΛΑΙΔΗ: Λουί. Θα πάρεις 5.500.000 ψήφους από τα 7.500.000 που κυκλοφορούν. (Προκλητικά) Ξαναδείξε μου τη φύση της αστικής πολιτικής!

ΤΡΙΤΗ ΕΙΚΟΝΑ
(Γαλάζιο φόντο. Ο Αδάμ συζητά με τη Λαίδη)ΛΑΙΔΗ: Είναι χαρισματικός. Έστω, χαριτωμένος.

ΑΔΑΜ: Αυτά έπονται. Δεν παρακολουθεί την ενοποίηση του κόσμου όπως εμείς. Χρησιμοποίησε τον αν θες. Επιτρέπεται. Αλλά να ξέρεις, άλλο η πολιτική κι άλλο η οικονομία. (Πληροφοριακά). Αυτή τη στιγμή το συσσωρευμένο κεφάλαιο ζητά επικερδή αξιοποίηση και σκοπεύει να συμπιέσει δύο χαρακτηριστικά προϊόντα της εποχής, το σίδερο και το χάλυβα και να δημιουργήσει ένα κορυφαίο επίτευγμα: το σιδηρόδρομο! Στην πραγματικότητα - εννοώ από οικονομική άποψη – το μεγάλο πλεονέκτημα του σιδηροδρόμου θα είναι τα τεράστια έξοδα του. Θα είναι μία εφεύρεση, που θα αποκαλύψει στο μέσο άνθρωπο τη δύναμη και την ταχύτητα της νέας εποχής. Θα λύσει σχεδόν όλα τα οικονομικά προβλήματα μονομιάς (εκπνοή). Οι επιχωματώσεις, οι εκχωματώσεις, οι γέφυρες και οι σταθμοί του θα θεωρηθούν ενωτικά στοιχεία του τοπίου, κάτω απ' τη γαλάζια τοπική ενδυμασία του ουρανού. Θα δημιουργήσουμε ένα δίκτυο που θα σκεπάσει τις πέντε ηπείρους. Ο Λουί είναι χαριτωμένος, ίσως ερωτεύσιμος, αλλά είναι αλλού.

ΛΑΙΔΗ: Έλα, λέγε.(ανυπόμονα,μαγεμένα)

ΑΔΑΜ: Σωστά. Δεν θα ’ναι αυτός ο εκπληκτικότερος νεωτερισμός στην τεχνολογία της κοινωνίας που σκοπεύουμε. Αυτός θα είναι ο ηλεκτρονικός τηλέγραφος. Τα τηλεγραφικά σύρματα και οι τηλεγραφικοί στύλοι θα πολλαπλασιαστούν. Θα έρθει ο τηλέγραφος αυτόματης εκτύπωσης. Τα καλώδια θα ζώσουν κυριολεκτικά τον κόσμο. Θα τελειώσει ο μεσαίωνας για τη δημοσιογραφία. Οι ειδήσεις θα τηλεγραφούνται και, με τη διαφορά ώρας, θα προλαβαίνουν τον αναγνώστη την άλλη μέρα το πρωί με τον καφέ του. Ήρθε η ώρα των ανθρώπων που με σοβαρό ντύσιμο (δείχνεται) θα σκορπίζουν γύρω τους έναν αέρα αξιοπρέπειας μαζί με εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και δάνεια.
Ο Λουί είναι χαριτωμένος, ίσως ερωτεύσιμος, αλλά είναι αλλού.


ΛΑΙΔΗ: Νοιώθει τόσο ισχυρός μαζί μου που μου το μεταδίδει.

ΑΔΑΜ: Άλλο ισχύς και άλλο εξουσία καλή μου. (Παύση)
Έτσι κι αλλιώς επιτρέπεται. «Ζητάμε συνεργάτες».

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΚΟΝΑ
(Κόκκινο φόντο, ο Λουί ακούει τη Λαίδη που τελειώνει την αναμετάδοση των πληροφοριών)ΛΑΙΔΗ: «Ήρθε η ώρα των ανθρώπων, που, με σοβαρό ντύσιμο, θα σκορπίζουν γύρω τους έναν αέρα αξιοπρέπειας, μαζί με εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και δάνεια.»

ΛΟΥΙ: Δεν έχω να πω τίποτα. Μόνο τους περιφρονώ. Βασίζομαι στην συνείδηση της δύναμης μας και τους περιφρονώ. Δεν είμαι αλαζόνας. Αλαζονεία μπορεί να 'χει κι ένας ανόητος ή τυχερός. Εγώ μόνο τους περιφρονώ.

ΛΑΙΔΗ: Λουί, δεν χρειάζεται, συμφωνώ.

ΛΟΥΙ: Όταν ένας λαός πάψει να διακατέχεται από την πίστη πως είναι κάτι ξεχωριστό, πως είναι ο περιούσιος λαός, που έχει καθήκον να σώσει και τους υπόλοιπους, παύει να είναι λαός, έθνος και καταλήγει να χρησιμεύει σαν εθνογραφικό υλικό. Αυτά έχω να πω.

ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΚΟΝΑ
(Κόκκινο φόντο - ψυχρά φώτα - κρύο - ο Λουί φορά χιτώνιο α' παγκοσμίου)

ΛΟΥΙ: Τόσες χιλιάδες μίλια σιδηροδρομικών γραμμών, τόσα δισεκατομμύρια μέτρα καλώδιο. Ηπειρωτικές διώρυγες δύο - Σουέζ, Παναμά και χρειάστηκαν πόλεμο όπως ο θείος μου. Ξαναγυρίσαμε στις ανθρωποθυσίες.

Αυτοί χρειάστηκαν πόλεμο, όχι εγώ. Εγώ τα κατάφερνα με δημοψηφίσματα. Τώρα τι θα τους κάνουμε όλους αυτούς; Τους στείλαμε τέσσερα χρόνια για κόκκινα λασπόλουτρα στο Ποτάμι, σκοτώθηκαν 1.800.000 γείτονες, 600.000 σύμμαχοι και 1.500.000 δικοί μας. Τώρα τι; 4.000.000 νεκροί. Τώρα τι θα πούμε στους επιζήσαντες; «Ευχαριστούμε πολύ! Τώρα προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με αυτούς που δεν πολέμησαν»;

Πώς θα ξεπληρώσουν τα χρέη οι ηττημένοι με τέτοιους τόκους; Ή θα επαναφέρουμε τη δουλεία, όπως ο θείος μου; Τότε ας μην ονομάσουμε τέλος πολέμου αυτό που συμβαίνει, αλλά προετοιμασία για το δεύτερο μέρος. Ωραία συνθήκη τους υποχρεώσαμε να υπογράψουν. Τεμαχισμός εδάφους και εθνικές ανεξαρτησίες στη γειτονιά μας, ομοσπονδιακή δημοκρατία με δομημένο σύνταγμα εδώ και πενήντα χρόνια οι Αμερικανοί, με μόνο κόστος μια επανάσταση, τότε που μας πέταξαν στη θάλασσα κι έναν εμφύλιο για να συνεννοηθούνε. Εμείς, πόσους χρειαζόμαστε; Τελικά, αντί να δουλεύουμε, πολεμάμε. Τι να βγω να πω; Να μιλήσω σε ξεκάλτσωτους με τρύπια παντελόνια και πολλαπλά τραύματα... Παραιτούμαι. Δεν συνεχίζω άλλο αυτή την εξειδίκευση.


ΛΑΙΔΗ: Λουί, μη λες τέτοια. Είμαστε μαζί ακόμη, μην το ξεχνάς.

ΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ
(Γαλάζιο φόντο, Αδάμ - Λαίδη)

ΛΑΙΔΗ: Τι να βγει και τι να πει; Σε ποιους; Κάτι ξεκάλτσωτοι μεσήλικες μείνανε, με τρύπια παντελόνια και ψυχικά τραύματα. Θέλει να παραιτηθεί. Υπάρχουν μόνο ξεκάλτσωτοι μεσήλικες... και παιδιά.


ΑΔΑΜ: Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η Αμερική θα παράγει τόσα πολλά ζευγάρια κάλτσες και τόσα πολλά πατζάκια παντελονιών, που, αν τα ενώσεις, θα φτάσεις απ' τη Βιέννη στην Καλιφόρνια.Θα τον σώσει η Αμερική! Κι αυτή δική μας είναι. Δίνοντας της σημαία και ανεξαρτησία, κερδίσαμε μια ικανοποιητική δόση κέρδους. Εδραιώσαμε τις θέσεις μας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είμαστε πιο προχωρημένοι απ' αυτόν. Έπεται. Τι προτιμά, τελικά, να φτιάχνει κάλτσες ή να διαχειρίζεται χρήμα; Ισχύ δεν είχε ποτέ του.


ΛΑΙΔΗ: Πρέπει να φύγω.


ΑΔΑΜ: Ας προσπαθήσει να δει το δεύτερο μέρος με καθαρότερα μάτια. Έχει κιόλας αρχίσει!
Στο τέλος του κύκλου θα πάρουν όλοι δώρο, σιγά-σιγά, από ένα αυτοκίνητο,
για να μην είναι εξαρτημένοι από το τραίνο... ούτε το τραίνο απ' αυτούς. Κι όσο φαΐ θέλουνε... για πάντα. Συνεργάτες ψάχνουμε.υγ.αφιερωμένο στον όλα χ2

25 σχόλια:

X2 είπε...

Χ2(σκουπίζοντας ένα αδιόρατο δάκρυ): με συγκίνησες, μεσημεριάτικα.Φταίω εγώ που πίσω από αυτές τις αναρτήσεις βλέπω μονόπρακτα-διαμαντάκια;Ευχαριστώ, Ψουξ.

Vassia είπε...

Ψουξ, τώρα πραγματικά με "γονάτισες".

Αυτά τα άγρια θηρία που περιέγραψες, οι απώλειες πολέμου στα λασπόλουτρα, οι εθνογραφικοί, οι ανθρώπινοι τόκοι...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΣΚΟΤΕΙΝΟ και ΠΙΚΡΟ.

Να είσαι καλά φίλε μου και να μας "χαρίζεις" το ταλέντο σου.

Λου είπε...

ωρες ωρες που η απορια ''να ιστολογει κανεις ή να μην ιστολογει'' με βασανιζει....στιγμες που σκοτωνω τον χρονο τον λιγοστο σε διαδικτυακες τσαρκες και αποχαζευω....περναω απο τα μερη σου σου Ψουξ....και μια πανδαισια συναισθηματων και σκεψης φωτεινης με πλημμυριζει......γραφε παντα ετσι...τι αλλο να πω?
Χαιρομαι που σε e-γνωρισα!

Φαίδρα φις είπε...

Ψουξ γεια,
εξαιρετικά εντυπωσιακό!
μου άρεσε πολύ,
και ήθελα να το ξέρεις...

χαιρετώ

υ.γ.θα μπορούσα να γράφω μέρες γι'αυτό...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΨουΞ είπε...

Θα γράψω και προσωπικά στον καθένα (άλλη ώρα)
αλλά τα Μεγαλόψυχα σχολιά σας

με υποχρεώνουν να σας Ευχαριστήσω θερμά Τώρα

υγ.με το see please here τι γίνεται;

sergios είπε...

Καταπληκτικό! Η καλύτερη δυνατή σύντομη περίληψη της σύγχρονης ιστορίας. Αιτίες, αφορμές, επιπτώσεις, αποτελέσματα, τα είπες όλα. Θερμά συγχαρητήρια!

LocusPublicus είπε...

Ψούξ έχεις ταλέντο. Μου άρεσες. Το θεατρικό μεταδίδει μελαγχολία, κυνισμό και ιστορική ψυχρότητα. Σαν κάτι "σας έφτιαξα ωραίο σύστημα αλλά εσείς ψοφήσατε". Συνέχισε. Σε παρακολουθώ.

Το see please here σβήστο. Είναι κάποιος ίός που μας επισκέπτεται συχνά τελευταία.

ΨουΞ είπε...

χ2

Ουφ!μια αφορμή περίμενα για να κάνω αυτό το ποστ και μου την έδωσες με το σχόλιο σου! στο προηγούμενο,
"Το πονηρό τηλεφώνημα"

Σ' ευχαριστώ - Να είσαι καλά!


vassia

Μετά το προηγούμενο ποστ και την συνομιλία μας, κατάλαβα, ότι πρέπει να ψάξω για φωτογραφίες...

Ξέρεις, απαντάς απλώς ειλικρινά και φωτίζεται αυτό που είχες αποφασίσει να κάνεις αλλά δεν ήξερες πότε!!

Χαίρομαι Πολύ που σου άρεσε:-))

υγ.μια και αναφέρεις "τα κόκκινα λασπόλουτρα στο ποτάμι"
...δεν είναι φοβερή η φωτογραφία;

ΨουΞ είπε...

λου
---------------------------------
"και μια πανδαισία συναισθημάτων και σκέψης φωτεινής με πλημμυρίζει"
---------------------------------
Τώρα πραγματικά με "γονάτισες"
(που λέει και η vassia).
Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να φέρνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση σε έναν blogger του είδους μου.

:-)Σ' ευχαριστώ πολύ.

ΨουΞ είπε...

φαιδρα φις

Ευτυχώς που θέλησες να το μάθω!

Βλέπεις η επικοινωνία με άλλα μυαλά και άλλους τρόπους σκέψης (αναλήψεις -καταθέσεις) φαντάζομαι πως είναι βασικό συστατικό των αναρτήσεων της "γειτονιάς" μας.

Σ' ευχαριστώ :-)

υγ.ποιο απο τα δύο ιστολογια σου θεωρείς ...κεντρικό;(να ξέρω τι θα κάνω λινκ στα blogs που επισκέπτομαι)

ΨουΞ είπε...

σεργιε

Σ' ευχαριστώ πολύ.Το έκανα προσπαθώντας να καταλάβω "τι συνέβη".
Αυτός είναι ο λόγος που γράφω (όποτε γράφω)να καταλάβω τι συνέβη....

υγ.θα περάσω το βράδυ απο το σπίτι σου να διαβάσω την συνέχεια στο δικό σου διήγημα.

ΨουΞ είπε...

locuspublicus

Σ' ευχαριστώ φίλε!

μελαγχολία κυνισμός και(ιστορική) ψυχρότητα
νομίζω πως μπαίνουν και στις ζωές μας ολοένα και περισσότερο!-
Γι' αυτό αμφισβητώ ολοένα και περισσότερο το σύστημα και τους διαχειριστές του.
(Σε όλον τον κόσμο και σε όλα τα
κόμματα εξουσίας)
Σκεπτόμενος οτι η Αμφισβήτηση μου, μπορεί να μην φέρνει αλλαγή σκηνικού αλλά μπορεί να Στερήσει στους "εντολοδόχους-διαχειριστές"
λίγη από την εμετική
(συχνά υποβασταζόμενη με χημικά παρασκευάσματα)
αλαζονεία τους.

Καλημέρα

Vassia είπε...

Ψουξ, και όχι μόνο.
Όλη η σύνθεση, ας μου επιτραπεί να την ονομάσω έτσι, είναι εκπληκτική.

Η έμπνευση φίλε μου χρειάζεται και σωστή απεικόνιση.
Εύγε!
Φιλιά και καλό Σ/Κ
:-)

Φαίδρα φις είπε...

γεια σου ψουξ,
έχουν διαφορετική θεματολογία τα μπλογκ,
συνήθως στη θάλασσα αναρτώ δικά μου κείμενα ενώ στον Προμηθέα κάνω επιλογές κειμένων "αλλότριων" που μου αρέσουν και σύμφωνα με το δικό μου κριτήριο έχουν κάτι να πουν.

σ'ευχαριστώ κι εγώ

φιλιά

Λωτοφάγος είπε...

Είσαι σε μεγάλη φόρμα τώρα τελευταία, φίλε μου! Συνέχισε, βγάλτα από μέσα σου να τα απολαύσουμε! Βλέπουμε τη γένεση ενός ελπιδοφόρου ταλέντου, και δεν κάνω πλάκα! Βαρέθηκα τις παπαρολογίες των λεγόμενων συγγραφέων της μόδας!

vasikos metoxos είπε...

Απλά καταπληκτικό. Εύγε.

ΨουΞ είπε...

λωτοφάγος

Εγώ να δείς!Κλασσικοί και πάλι κλασσικοί γιατί θα τρελαθούμε...

Σ' ευχαριστώ!Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε.βασικέ μέτοχε

Σ' ευχαριστώ!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
elafini είπε...

πέρασα βιαστικά να πω μια καλημέρα και να δω τι κάνεις κι έπεσα πάνω σ'αυτό το οργιαστικά καλό κείμενο...

ΨουΞ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΨουΞ είπε...

που να δείς το από κάτω....απ' όπου και ξεκίνησε η ίδέα ;-)

μου έλειψες....

Καλημέρα ελαφίνιους!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
elafini είπε...

το ΣΚ θα σε μελετήσω!

(κι εμένα...)

Ανώνυμος είπε...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片